Tisztítás javítás után: tippek a helyiségek építési portól és szennyeződésektől való tisztításához

Tisztítás javítás után: tippek a helyiségek építési portól és szennyeződésektől való tisztításához

Az építkezés vagy felújítás utáni takarítás sokkal bonyolultabb lehet, mint egy átlagos takarítás, mivel a rengeteg por és szennyeződés eltávolítása sokkal több időt és erőfeszítést igényel. Az alábbiakban talál néhány tippet, amelyek segíthetnek a post-renovációs takarítás folyamatának megkönnyítésében.

  1. Kezdjük a legfelső szinten: A legjobb módja annak, hogy a takarítás hatékonyabb legyen, az az, ha fentről kezdjük. A por és a szennyeződés a padlóra és az alacsonyabb szintekre esik, ezért a legjobb, ha a plafonról, a függönyökről, a polcokról és a lámpákról kezdjük a takarítást.
  2. Távolítsuk el a nagyobb szemétet: Az építkezés során felhalmozódott szemét eltávolítása az első lépés a takarításban. Távolítsuk el az építőanyagokat, a festékmaradványokat, a műanyag csomagolást és minden egyéb nagyobb darabot, amely a padlón hever.
  3. Porszívózás: A porszívózás a legjobb módja annak, hogy eltávolítsuk a por és a szennyeződések nagy részét. Használjunk erős porszívót, amely rendelkezik HEPA szűrővel, hogy az allergéneket is eltávolítsuk a levegőből.
  4. Porszívózzuk a padlókat: A padló porszívózása a legjobb módja annak, hogy eltávolítsuk a por és a szennyeződések maradványait. A felmosás előtt javasolt a padló porszívózása, hogy ne további szennyeződést vigyünk be a nedves felmosáskor.
  5. Nedves tisztítás: A nedves tisztítás hatékony módja annak, hogy eltávolítsuk a szennyeződéseket a padlókról és a falakról. Használjunk meleg vizet és enyhe tisztítószert a felületek tisztításához, majd töröljük szárazra.
  6. Takarítsuk ki a légkondicionálót és a szellőzőt: Az építkezés során sok por és szennyeződés kerülhet a légkondicionálóra és a szellőző rendszerre. Takarítsuk ki ezeket alaposan, hogy az otthonunk levegője tiszta és friss legyen.

Az építkezés vagy felú.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.